top of page

Acerca de

ÖREBRO, KARLSTAD

Casual Meeting

Drömmer du om att starta något eget?

Är du redo att bli en viktig del av ett

globalt framstående varumärke på din lokala marknad?

Är du intresserad av att bli Franchisetagare?
Kontakta oss!
  • Facebook
  • Instagram

Vi ser framemot att höra från dig!

Starta eget inom ett globalt framgångsrikt Franchiseföretag i Örebro/ Karlstad.

 

Card Group International är ett världsledande franchiseföretag inom gratulationskort och presentartiklar med framgång i 45 länder. Vårt franchisesystem är världens största inom kategorin gratulationskort/presentprodukter och är en succé i varje land. Card Group erbjuder franchisevärldens bästa finansieringssystem till alla våra franchisetagares nya kunder/butiker. Card Group har fått många fina utmärkelser genom åren såsom "Årets Franchisebragd", "Året företagare" och "Årets Franchisesystem".

Din roll som franchisetagare hos oss:
Du kommer att regelbundet besöka och erbjuda befintliga och nya butiker/kunder våra väletablerade produkter samt serva och fakturera butikerna/kunderna. Ingen svår införsäljning krävs då du erbjuder produkterna på konsignation, dvs butikerna betalar först när de har sålt, vilket innebär att de inte tar någon risk. Produkterna säljer sig själva från attraktiva displayer som säljer åt dig sju dagar i veckan. Ditt företag sköts enkelt hemifrån och det enda du behöver är en skåpbil, dator samt ett mindre lagerutrymme/garage om ca 12kvm.

Vad vi erbjuder:
Ett komplett affärssystem med material, utbildning, säljträning och löpande support. Du får även ett gediget finansieringspaket till nystartade butiker/kunder.

Vem vi söker:
Vi söker dig som vill starta och driva eget företag i en väletablerad franchiseorganisation. Du är en positiv, social person som brinner för försäljning och att träffa nya människor. Du har höga ambitioner och ett stort driv. 

Minimal investering
Du behöver ett rörelsekapital på ca 200 000 kr för att finansiera din verksamhet och dina egna kostnader. Överlåtelseavgift för franchisedistriktet: 120 000kr.

bottom of page